Site overlay Logo

Tiramisu cu zmeură și iaurt

01:00'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

normal

Ingrediente

  • 2 iaurturi cu specific grecesc Olympus cu 2% grăsime
  • 150 g zmeură congelată
  • 100 g zmeură proaspătă
  • 10 pișcoturi
  • 2-3 linguri de miere
  • 1 linguriță de zahăr pudră

Preparare

  • Se dezgheață zmeura congelată și se separă pulpa de suc.
  • Sucul se amestecă cu zahărul pudră și se dă deoparte.
  • Se amestecă iaurtul cu mierea și apoi se adaugă pulpa de zmeură, omogenizând cu spatula, apoi se gustă și se adaugă miere, opțional.
  • Se formează un strat de cremă în cupele pentru desert.
  • Apoi se însiropează pișcoturile în sucul de zmeură îndulcit și se așază peste stratul de cremă.
  • Se repetă procedeul până se umple cupele.
  • Se decorează cu zmeură proaspătă și se refrigerează o oră.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 275 kj/65 kcal

Grăsimi

  • 2 g

din care Acizi grași saturați

  • 1,2 g

din care Zaharuri

  • 3,8 g

Glucide

  • 3,8 g

Proteine

  • 8 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup