Site overlay Logo

Văcuța MU

Vacuta Mu image

Cine sunt eu?
Sunt Văcuța Mu, cea mai fericită văcuță de pe pajiște. De ce sunt eu atât de fericită? Pentru că prietenii de la Olympus au ales laptele meu.

Unde am învățat eu totul despre lapte?
Prietenii mei de la Olympus pregătesc de mulți ani lapte gustos. Sunt lăptari pricepuți, care pregătesc pentru voi, la cele mai exigente standarde de calitate, laptele pe care eu și suratele mele îl dăm cu drag, zi de zi.

De unde vine laptele Olympus?
De la cei mai vrednici fermieri, care îngrijesc cu drag văcuțe ca mine, bucuroase să împartă laptele cu voi.

Cine și cum colectează laptele?
În fiecare dimineață, lăptarii Olympus colectează cel mai proaspăt și bun lapte de la ferme atent selecționate și îl procesează în fabrica de la Halchiu, județul Brașov.

Ce se întâmplă după colectare cu laptele?
Zi de zi, dis de dimineață, lăptarii Olympus colectează de la fermieri agreați laptele proaspăt în cisterne frigorifice, pe care le aduc apoi la fabrică. Acolo, verificăm ca laptele să respecte standardele de calitate și să ofere toate proprietățile nutritive atât de mult apreciate și de cei mari, dar și de cei mici. După primirea aprobării de la laborator, laptele este pasteurizat, adică încălzit rapid la temperaturi ridicate timp de câteva clipe și apoi răcit, și pus în cele mai noi ambalaje Olympus. Da chiar, le-ai văzut? Caută-mă în magazine.

De ce este laptele Olympus atât de bun?
Totul începe cu văcuțele hrănite doar cu ce e bun și proaspăt, cât e ziua de lungă. Fermierii au grija să nu ne lipsească nimic. Zi de zi, le dăm laptele nostru, iar ei îl dau lăptarilor de la fabrica Olympus, unde este testat și pregătit cu cea mai mare atenție. Sunt mandră de laptele meu. E gustos și hrănitor, pregătit de oameni harnici și pricepuți.

Ce înseamnă (lapte) ecologic, Văcuță Mu?
Olympus ecologic are în compoziție lapte care provine 100% din agriculturi ecologice locale, de la animale hrănite și crescute în ferme ecologice, și respectă cele mai riguroase standarde de calitate impuse de către organismele internaționale și naționale în domeniu. Fermele ecologice de la care este colectat laptele folosit pentru producerea iaurtului Olympus Ecologic sunt foarte atent selecționate, pe baza regulilor privind sistemul de inspecție și de certificare ecologică stabilite de către Ministerul Agriculturii, Pădurilor și Dezvoltării Rurale. Aceste ferme funcționează pe sistemul circuitului închis al agriculturii, folosind sisteme cât mai apropiate posibil de cele existente în mod natural, în strânsă legătură cu sănătatea solului, a animalelor și cea a omului.

Care este secretul laptelui de capră?
E un lucru bine știut că suratele mele capre sunt de multe ori pretențioase, mâncând doar cea mai fragedă iarbă și muguri tineri. Iarna, ele preferă doar fânul natural și cerealele. De aceea, zi de zi, caprele dau un lapte gustos, cu un conținut mai mic de lactoză și de acizi grași, ceea ce îl face mai ușor de digerat, chiar și de către cei mici. Nu degeaba se spune că laptele de capră este cel mai apropiat de laptele matern. Iar caprelor le place asta. Așa că îl oferă cu drag pentru ca voi și micuții voștri să vă bucurați de el.

Ce e mai bine să aleg, lapte de 1,5% sau de 3,5% grăsime?
Dacă preferi un lapte sățios, îți recomand laptele de 3,5%. Dar dacă ești în căutarea unei gustări ușoare, atunci poți alege laptele de consum sau UHT cu doar 1,5% grăsime.

De ce laptele Olympus are un nou ambalaj?
Lăptarilor Olympus le place să ofere mereu ceva nou. Așa că au vrut să te ajute să găsești mai ușor la raft laptele Olympus. Pentru că de acum, suntem și noi pe ambalaj, fericite, ca într-o zi însorită pe pajiște. De acum, e bine să știi că laptele de consum și cel eco sunt disponibile într-un ambalaj nou, din sticlă de plastic transparentă, pentru că Olympus are încredere în laptele nostru și vrea să arate acest lucru tuturor. Tu vei vedea mereu ceea ce bei și sticla se va goli cât ai clipi. Iar pentru laptele UHT și de capră, ți-am pregătit un ambalaj reciclabil, la fel de ușor de recunoscut, care protejează laptele chiar și după ce l-ai deschis.

Ce rețete ne recomanzi cu laptele Olympus?
Oricum l-ai prefera, laptele Olympus este bun oricând ai poftă. Îl poți încerca dimineața cu cereale sau simplu, în pahar, cât verifici presa și cele mai matinale statusuri. În timpul zilei, îl poți completa cu biscuiți sau prăjituri, iar când ai poftă și puțin timp liber poți chiar să pregătești o surpriză celor dragi. Pentru că și celor mici, dar și celor mari, le plac prăjiturile, mai ales când sunt preparate cu lapte oferit cu atâta drag.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup