Site overlay Logo

DESPRE LACTATELE OLYMPUS

Lactatele de calitate excepțională sunt preocuparea noastră principală. Bucură-te în fiecare zi de gustul delicios al laptelui și al produselor lactate Olympus!

Lactate Olympus

Lactatele Olympus sunt produse de un grup de companii deținut de o familie care a dezvoltat deja o tradiție a producerii produselor lactate.
În 1999 am intrat în cultura gastronomică a României și ne-am extins treptat, în 10 ani am achiziționat fabrici renumite de prelucrare a laptelui, din Grecia, am construit un depozit frigorific dotat cu cea mai înaltă tehnologie la Crevedia, iar apoi am construit fabrica de lactate de la Halchiu, jud. Brașov, finalizată la începutul anului 2011.
Suntem în continua căutare a perfecțiunii și ne dorim să producem o gamă largă de produse lactate de o calitate excelentă.

La Olympus ne asigurăm că te poți bucura zilnic de lactatele preferate și de întreaga cultură mediteraneană. De asemenea armonia totală între procesul de producție, natură și oameni este la fel de importantă pentru noi.
Angajații noștri sunt partenerii de încredere și le oferim cele mai bune și sigure condiții de muncă din grijă și dragoste pentru comunitate.
Ne concentrăm eforturile și menținem o relație excelentă cu furnizorii noștri, bazată pe încredere, pentru că ne dorim calitate optimă a produselor la cele mai bune prețuri pentru clienții noștri.
Respectăm mediul în care se dezvoltă copiii noștri și ne străduim continuu să-l protejam și să îmbunătățim condițiile de lucru.
Punem pe primul loc grija pentru consumatorii produselor noastre, interesul pentru binele celor care aleg produsele noastre.

În prezent, tehnologia face deja parte din viețile noastre iar noi o punem în slujba sănătății. În fabrica Olympus din Brașov, pe o suprafață de 150.000 de metri pătrați, primim un maximum de 48.000 litri de lapte pe oră, care intră apoi în procesare pe liniile noastre de producție. Astfel, putem produce 16.000 litri de lapte de consum (sticla PET) și 10.500 litri de lapte UHT (ambalaj TetraPak) pe oră, 150 de tone de iaurt și 120 de tone de brânzeturi pe zi. Toate produsele Olympus beneficiază de o tehnologie TetraPak de ultimă generație. Doar ele sunt rețeta succesului nostru și a expansiunii rapide.

Calitatea Olympus

Urmăm toate standardele pentru calitate optimă, de la selecționarea materiei prime, trecând prin toate fazele de producție și până la obținerea produsului final respectând principiile de igienă și siguranță a alimentației.
Pentru a asigura calitatea produselor noastre,  S.C. Fabrica de Lapte Brasov S.A. a adoptat:

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup