Site overlay Logo

Lucrăm împreună, creștem împreună

 

Fabrica de la Hălchiu are un rol vital în viața comunității din Județul Brașov. În cei 39.000 de metri pătrați, tehnologia de ultimă oră se îmbină armonios cu responsabilitatea față de angajați și grija pentru calitatea impecabila a produsului, care se reflectă în fiecare pas al procesului de producție. 

Dacă motivul pentru care ne contactați este de a vă depune un CV sau pentru a coopera cu societatea noastră, respectivele informații vor fi păstrate timp de 1 an de la data solicitării emise astăzi, în vederea reexaminării lor în cazul apariției unor posturi viitoare, iar ulterior distruse. 

La Olympus, oamenii și natura sunt întotdeauna pe primul loc. Angajații noștri sunt totodată partenerii noștri de încredere, și de aceea le oferim cele mai bune condiții de muncă. 

Fabrica de la Hălchiu este mai mult decât un simplu loc de muncă. Mai mult decât un mediu de lucru prietenos și deschis. Este locul unde te poți dezvolta profesional și personal, pentru că aici angajații și fabrica cresc împreună în fiecare zi. 

 

BENEFICII

Începând cu 01.06.2022 beneficiem de aplicabilitatea legii 135/13.05.2022, care vizează scutirea de impozit pe salariu. 

 

DESCRIERE POSTURI ȘI DEPARTAMENTE

Persoana care va întregi echipa noastră va trebui să dețină:

 

OPERATOR - INGINER ÎN INDUSTRIE ALIMENTARĂ

 

ANALIST CALITATE

 

SUPORT TEHNIC, TEHNICIAN, MECANIC, TEHNICIAN ELECTROMECANIC, ELECTRICIAN

 

 

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Ne bucurăm! La Olympus căutăm buni profesioniști, responsabili și prietenoși. La fel ca noi. Așadar, alege postul care ți se potrivește ție!

Pentru a vă putea răspunde solicitării, avem nevoie din partea dvs. de unele informații de bază. Aceste informații vor fi păstrate timp de 1 an de la data solicitării emise astăzi, cu condiția să ne furnizați consimțământul de a vă contacta pentru a vă furniza informații despre oferte, produse noi și concursuri.

Dacă aveți întrebări cu privire la acest formular, ne puteți trimite un e-mail la adresa [email protected] și vă vom răspunde cât mai curând posibil, nu mai târziu de o lună.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup