Site overlay Logo

TARTA CU TELEMEA DE CAPRA SI CAISE

01:30'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

normal

Ingrediente

Pentru blat:

  • 200 g faina
  • 100 g unt rece
  • Un praf de sare
  • 1 galbenus
  • 3-4 linguri de apa rece

Topping-uri:

  • 150 g telemea de capra Olympus
  • 1 rosie mare de gradina
  • 3 caise
  • Cimbru proaspat

Preparare

  • Se amesteca faina cu sarea, cu untul rece, pana se obtine o textura nisipoasa.
  • Se adauga galbenusul de ou si apa rece si se omogenizeaza, pana se leaga aluatul.
  • Apoi se formeaza un disc gros, se refrigereaza 20 de minute.
  • Se intinde foaia de aluat de 1 cm si se adauga topping-urile.
  • Se impaturesc marginile si se coace tarta la 180 de grade pentru 20 min, pana se rumeneste.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1081 kj/261 kcal

Grăsimi

  • 22 g

din care Acizi grași saturați

  • 15,4 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 15 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup