Tips and Greeks
easy
1 kg de roșii
300 g roșii cherry
2 ardei capia
2 cepe
Jumătate de căpățână de usturoi
1 feta Olympus
Sare, piper
Busuioc
oregano
300 ml supă de legume (sau găină)
2 linguri de ulei de măsline
Se introduc roșiile crestate puțin în apă clocotită pentru mai puțin de 1 minut, până încep să se decojeasca, apoi se transferă cu grijă în apă rece și se îndepărtează coaja.
Se așază pe o tava roșiile, ardeii capia tăiați, ceapa sferturi, usturiul tăiat transversal și lăsat în coajă.
Se asezonează cu sare, piper, busuioc, oregano
Se coc legumele până se caramelizează, aproape, la 180 de grade.
Apoi se transferă într-o oală, îndepărtând coaja usturoiului.
Se adaugă supa de legume și se fierb 10-15 min.
Apoi se procesează cu blenderul până se obține textura de supă cremă.
Se asezonează după gust, dacă mai este necesar.
Într-o tigaie non aderentă se încinge uleiul de masline și se frige rapid feta, pentru mai puțin de 1 minut, până capătă o crusta aurie.
Se adaugă în supa fierbinte și se servește caldă.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM