Site overlay Logo

SUPA DE ROSII COAPTE

01:30'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

1 kg de roșii
300 g roșii cherry
2 ardei capia
2 cepe
Jumătate de căpățână de usturoi
1 feta Olympus
Sare, piper
Busuioc
oregano
300 ml supă de legume (sau găină)
2 linguri de ulei de măsline

Preparare

Se introduc roșiile crestate puțin în apă clocotită pentru mai puțin de 1 minut, până încep să se decojeasca, apoi se transferă cu grijă în apă rece și se îndepărtează coaja.
Se așază pe o tava roșiile, ardeii capia tăiați, ceapa sferturi, usturiul tăiat transversal și lăsat în coajă.
Se asezonează cu sare, piper, busuioc, oregano
Se coc legumele până se caramelizează, aproape, la 180 de grade.
Apoi se transferă într-o oală, îndepărtând coaja usturoiului.
Se adaugă supa de legume și se fierb 10-15 min.
Apoi se procesează cu blenderul până se obține textura de supă cremă.
Se asezonează după gust, dacă mai este necesar.
Într-o tigaie non aderentă se încinge uleiul de masline și se frige rapid feta, pentru mai puțin de 1 minut, până capătă o crusta aurie.
Se adaugă în supa fierbinte și se servește caldă.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1143 kj/276 kcal

Grăsimi

  • 23 g

din care Acizi grași saturați

  • 16,1 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 16,5 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup