Tips and Greeks
normal
Se călește ceapa în unt pentru 1 minut, apoi se adaugă prazul rondele. Se mai călesc până devin sticloase. Apoi se adaugă cartoful tăiat cuburi mici împreună cu usturoiul și se asezonează cu sare, piper, cimbru și busuioc, după gust. După încă 3 minute se adaugă vinul alb și se amestecă bine. Se gătește până se mai evaporă din vin, 2 minute, apoi se adaugă apă cât să acopere cartofii și se gătește la foc mic, până se fierb cartofii. Dacă este necesar, se mai adaugă apă. Se mai potrivește de sare, apoi se oprește focul și se lasă la răcit aproape de temperatura camerei.
Folosind un blender vertical, compoziția se face piure, apoi se adaugă iaurtul. Se omogenizează și se mai adaugă iaurt sau puțina apă, până se ajunge la textura dorită.
Se decorează cu semințe de dovleac coapte.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM