Site overlay Logo

SUPA CREMA DE ARDEI COPT CU IAURT

01:00'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

  • 500 g ardei capia
  • 1 cartof
  • 1 ceapă mică
  • 2-3 caței de usturoi
  • 2 iaurturi cu specific grecesc Olympus
  • 500 ml supă de legume sau apă
  • Sare, piper
  • Fulgi de chili
  • 2-3 linguri de ulei de măsline

Preparare

  • Se coc ardeii capia împreună cu cățeii de usturoi lăsați în coajă și înveliți în folie de aluminiu.
  • Se decojesc și se lasă la răcit.
  • Se călește ceapa în uleiul de măsline și se adaugă cartoful tăiat cuburi mici.
  • Apoi se adaugă ardeii copți și usturoiul copt și se mai călesc 2-3 minute.
  • Se asezonează cu sare și piper, apoi se adaugă supa de legume, treptat.
  • După ce cartofii sunt fierți, se închide focul și se lasă la răcit până aproape de temperatura camerei.
  • Apoi se face cremă folosind blenderul de mână.
  • La final se adaugă iaurtul, omogenizând.
  • Dacă este necesar, se mai asezonează cu sare, piper.
  • Se decorează cu fulgi de chili.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 275 kj/65 kcal

Grăsimi

  • 2 g

din care Acizi grași saturați

  • 1,2 g

din care Zaharuri

  • 3,8 g

Glucide

  • 3,8 g

Proteine

  • 8 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X