Site overlay Logo

Saratele

00:30'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

  • 1 iaurt Olympus
  • 230 g făină
  • 120 g unt Olympus cu 82% grăsime
  • 100 g telemea de vacă Olympus
  • 1 ou + 1 ou pentru uns
  • Sare
  • Susan alb și negru

Preparare

Se amesteca brânza cu oul, cu iaurtul, sarea și se amestecă bine. Se adaugă untul moale și se omogenizează.

Apoi se încorporează făina, treptat, până se obține un aluat încă moale, dar care se leagă.

Se infoliaza aluatul și se refrigerează 2 ore.

Apoi se intinde într-o foaie de 3 mm grosime și să taie sărățelele. Se ung cu ou bătut și apoi se presară semințele de susan.

Se coc la 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute, până se rumenesc.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 3051kj/742kcal

Grăsimi

  • 82 g

din care Acizi grași saturați

  • 53 g

Glucide

  • 0,1 g

din care Zaharuri

  • 0,1 g

Proteine

  • 0,9 g

Sare

  • 0,015 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup