Site overlay Logo

SALATA CU FETA

00:45'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

  • 1 feta Olympus
  • 3-4 morcovi mici sau 1 mare
  • 1 cartof dulce
  • 50 g de mix de verdețuri
  • 1 sfeclă roșie mică
  • Nuci
  • Sare
  • 2-3 liguri de ulei de măsline

Preparare

  • Se curăță morcovii, cartoful și sfecla și se asezonează cu puțin ulei de măsline și sare, apoi se învelesc în folie de aluminiu.
  • Se coc pentru aproximativ 30 de minute, până se înmoaie. Se verifică periodic, pentru că au timpi de coacere diferiți.
  • Apoi se lasă la răcit, timp în care se coc nucile 5-10 minute.
  • Se taie legumele și se combină cu verdețurile și nucile mărunțite.
  • Se mai asezonează de sare, daca este cazul, apoi se adaugă feta mărunțită.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1143 kj/276 kcal

Grăsimi

  • 23 g

din care Acizi grași saturați

  • 16,1 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 16,5 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup