Site overlay Logo

Salată cu bulgărași de feta

00:30'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

  • 150 g feta Olympus
  • 70 g spanac proaspăt
  • 2-3 linguri de iaurt cu specific grecesc
  • 60 g roșii uscate
  • 1 ceașcă de nuci coapte
  • 1 linguriță de miere
  • 2-3 linguri de ulei de măsline
  • Sare, piper

Preparare

  • Se mărunțește feta cu furculița și se combină cu mierea.
  • Se adaugă iaurtul cu specific grecesc și se amestecă bine, până se obține o textură cremoasă.
  • Se formează bile din amestecul de feta și se acopera cu nuci coapte, mărunțite.
  • Într-un bol se amestecă spanacul cu putină sare, piper și ulei de măsline.
  • Se adaugă roșiile uscate tăiate grosier și nuci mărunțite.
  • La final se adaugă bulgărașii de feta.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1143 kj/276 kcal

Grăsimi

  • 23 g

din care Acizi grași saturați

  • 16,1 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 16,5 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup