Site overlay Logo

PASCA CU COTTAGE FARA ALUAT

00:45'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

Pentru pască:
1 brânză cottage Olympus
4 gălbenușuri
300 g brânză de vaci
150 g smântână fermentată
70 g zahăr pudră
100 g stafide
1 lingură de griș
Vanilie
Un praf de sare
Fulgi de ciocolată pentru décor
Pentru bezea:
2 albușuri
Un praf de sare
35 ml apă
150 g zahăr tos
2 linguri de zahăr pudră

Preparare

Se amestecă brânza de vaci cu brânza cottage și smântâna și se adaugă un praf de sare.
Se adaugă zahărul, după gust. Se poate să folosiți mai mult sau mai puțin.
Apoi se adaugă vanilia și gălbenușurile și se omogenizează.
Se adaugă grișul și stafidele și se amestecă bine.
Se toarnă compoziția în tava unsă cu unt și se finisează cu fulgi de ciocolată.
Se coace la 180 de grade pentru aproximativ 25 de minute, până se rumenește.
Se lasă la răcit complet și se refigereaza 20 de minute înainte de a adăuga bezeaua.
Pentru bezea se mixează albușurile cu sarea până devin spumă.
În același timp se pun pe foc apa si zaharul și se fierb până se obține un sirop la 118 grade.
După ce a atins temperatura se adaugă siropul treptat, în fir subțire, peste albușuri, mixând la viteză mare.
Se mai mixează bezeaua și după ce se termină siropul, adăugând zahărul pudră.
Se mixează până are o textura densa și lucioasă ce nu curge de pe paleta mixerului.
Se lasă puțin la răcit, apoi se decorează pasca rece.
Se arde cu torța la suprafață.

Produse recomandate

Packshot image

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup