Site overlay Logo

PANNA COTTA CU BUSUIOC

00:15'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

  • 300 ml smântână lichidă Olympus
  • 150 ml lapte
  • 100 g busuioc proaspăt
  • 2-3 linguri de zahar pudra, după gust
  • 3 g gelatină granule
  • 15 ml de apă rece
  • 2 pere
  • vanilie

Preparare

  • Se combină smântâna lichidă cu laptele și se încălzesc ușor, pe foc mic.
  • Se adaugă busuiocul și se mărunțește bine cu un blender vertical. Se lasă la infuzat 10 minute.
  • Apoi se strecoară amestecul de smântână, păstrând lichidul și se pune iar pe foc mic.
  • Se adaugă zahărul și vanilia, după gust, și se încălzește până aproape de fierbere.
  • Separat, se hidratează gelatina în apă rece și se lasă 10 minute.
  • Apoi se dizvolva în amestecul se smântână.
  • Se toarnă panna cotta în vasele pentru desert și se refrigerează câteva ore.
  • Se decorează după ce răcesc cu pere sau cu alte fructe.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1382 kj/335 kcal

Grăsimi

  • 35 g

din care Acizi grași saturați

  • 22,7 g

Glucide

  • 3,1 g

din care Zaharuri

  • 3 g

Proteine

  • 2 g

Sare

  • 0,1 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup