Tips and Greeks
easy
10 ouă
1-2 linguri de muștar
1 iaurt cu specific grecesc Olympus
3 fire de mărar
Jumătate de legătură de pătrunjel
Sare, piper
1 linguriță de fulgi de ceapă crocanți
3 linguri de ulei vegetal
1 linguria de suc de lămâie
Se fierb ouăle la foc mic, intorcandu-le ușor din când în când, pentru a rămâne gălbenușul în mijloc.
Apoi se taie în jumătăți, se colectează gălbenușurile într-un bol.
Se mărunțesc gălbenușurile cu furculița, se adaugă sare și piper.
Apoi se adaugă, treptat, cate o lungura de ulei și se pasează bine cu o spatulă, până se obține o pastă densă.
Se adaugă muștarul, după gust, și iaurtul, apoi se omogenizează.
Se toaca verdețurile și se adaugă în amestecul de ou, împreună cu sucul de lămâie.
Se umple albușurile și se decorează cu pătrunjel și fulgi de ceapă.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
din care Zaharuri
Glucide
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM