Tips and Greeks
easy
1 iaurt cu citrice Olympus
150 ml smântână pentru frișcă
1-2 lingurițe de zahăr pudră
Vanilie
Coaja și sucul de la jumătate de portocală netratata
Pentru décor: biscuiți moi sau crocanți, fistic
Se mixează smântâna pentru frișcă până devine spumă, apoi se adaugă zahărul pudră și vanilia și se mai mixează până devine mai fermă.
Apoi se adaugă coaja de portocala rasă și sucul și se omogenizează cu spatula se silicon.
Se adaugă iaurtul Olympus și se omogenizează ușor, păstrând textura aerată.
Se umple cupa pentru desert parțial și se decorează după preferințe, apoi se refrigerează.
Valoare energetică
Grăsimi
din care acizi grași saturați
Glucide
din care zaharuri
Fibre
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM