Site overlay Logo

MOUSSE DE PORTOCALE

00:20'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

1 iaurt cu citrice Olympus
150 ml smântână pentru frișcă
1-2 lingurițe de zahăr pudră
Vanilie
Coaja și sucul de la jumătate de portocală netratata
Pentru décor: biscuiți moi sau crocanți, fistic

Preparare

Se mixează smântâna pentru frișcă până devine spumă, apoi se adaugă zahărul pudră și vanilia și se mai mixează până devine mai fermă.
Apoi se adaugă coaja de portocala rasă și sucul și se omogenizează cu spatula se silicon.
Se adaugă iaurtul Olympus și se omogenizează ușor, păstrând textura aerată.
Se umple cupa pentru desert parțial și se decorează după preferințe, apoi se refrigerează.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 412 kJ/ 97 kcal

Grăsimi

  • 1,8 g

din care acizi grași saturați

  • 1,0 g

Glucide

  • 13,5 g

din care zaharuri

  • 13,4 g

Fibre

  • 0,4 g

Proteine

  • 6,6 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup