Site overlay Logo

Mousse de dovleac

00:10'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

  • 2 iaurturi cu specific grecesc Olympus
  • 1 dovleac plăcintar
  • 200 ml smântână pentru frișcă
  • Un praf de sare
  • 2 linguri de zahăr pudră, după gust
  • Vanilie
  • Scorțișoară
  • Semințe de covlean
  • 200 g biscuiți digestivi
  • 20 g unt

Preparare

  • Se curăța dovleacul și se taie în bucuri mari. Se coace în folie de aluminiu până este moale.
  • Se face piure, păstrând o bucată pentru décor și se lasă la răcit complet.
  • Separat, se mixează smântâna pentru frișcă până devine fermă. Se adaugă zahărul pudră și iaurtul și se amestecă ușor, cu spatula se silicon.
  • Apoi se încorporează treptat piureul de dovleac și și șe adaugă vanilia și scorțișoara.
  • Se umple vasele pentru desert și se dau la rece.
  • Se mărunțesc biscuiții și se combină cu untul topit.
  • Se completează cupele pentru desert și se decorează cu bucățele de dovleac copt și cu semințe.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 275 kj/65 kcal

Grăsimi

  • 2 g

din care Acizi grași saturați

  • 1,2 g

din care Zaharuri

  • 3,8 g

Glucide

  • 3,8 g

Proteine

  • 8 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup