Tips and Greeks
easy
1 iaurt Olympus
170 g ciocolata belgiana
80 ml smantana pentru frisca
Vanilie
1-2 lingurite de miere
200 g capsuni congelate sau proaspete
100 g piure de zmeura
2 linguri de zahar
Jumatate de lingurita de pectina NH
60 ml vin rosu sec
Intr-o cratita se pun pe foc mic capsunile, piureul, zaharul si pectina. Se mentin pe foc mic si se amesteca frecvent cu o spatula de silicon.
Se adauga si vinul si se lasa sa dea in clocot la foc mic, pentru 3-4 minute.
Se lasa la racit putin, apoi se toarna in cupele pentru desert, lasand spatiu pentru mousse.
Se refrigereaza pentru 20 de minute.
Intr-un bol se topeste ciocolata si se da deoparte. Separate, se incalzeste smantana pentru frisca, se combina cu vanilia si se toarna peste ciocolata. Se amesteca energic, pana se obtine o textura lucioasa.
Separat, se amesteca iaurtul cu mierea si, cand ciocolata se raceste sub 30 de grade, se combina cu iaurtul, amestecand cu spatula.
Apoi se toarna mousse peste stratul de capsuni.
Se refrigereaza si se decoreaza cu capsuni proaspete.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
din care Zaharuri
Glucide
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM