Site overlay Logo

FETA SAGANAKI

00:30'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

  • 1 feta Olympus
  • 250 g roșii cherry
  • Fulgi de chili
  • 5-6 linguri de ulei de măsline
  • Busuioc
  • 1 căpățână de usturoi

Preparare

  • Într-un vas mic pentru cuptor de așază feta.
  • Se taie pe jumătate transversală căpățâna de usturoi și se așază pe lângă brânză, păstrând și coaja.
  • Se feliază roșiile și se adaugă în vas.
  • Se asezonează cu fulgi de chili după gust.
  • Se adaugă ulei de măsline și se coace feta la 190 de grade pentru aproximativ 25 de minute, până se rumenește puțîn.
  • Se servește imediat.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1143 kj/276 kcal

Grăsimi

  • 23 g

din care Acizi grași saturați

  • 16,1 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 16,5 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup