Site overlay Logo

CHEESECAKE CU PERE

00:40'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

normal

Ingrediente

  • 1 cremă de brânză Olympus
  • 2 ouă
  • 2-3 linguri de zahăr pudră
  • 2-3 linguri de smântână fermentată grasă
  • Vanilie
  • Un praf de sare
  • 300 g biscuiti digestivi
  • 50 g unt, topit
  • 2-3 pere
  • Câteva linguri de zahăr și apă pentru sirop
  • Anason stelat (opțional)
  • 50 ml rom
  • 1 lingură de făina

Preparare

  • Se mărunțesc biscuiții și se combină cu untul topit.
  • Se presează compoziția pe baza și pe pereții tăvii pentru cheesecake, apoi se dă deoparte.
  • Într-un bol se mixează crema de brânză cu sarea, zaharul și vanilia.
  • Se adaugă smântâna și cele două ouă, mixând bine.
  • La final se adaugă făina și se toarnă compoziția peste crusta de biscuiți.
  • Se coace cheesecake-ul în cuptorul preîncălzit la 170 de grade pentru 25 de minute.
  • Chiar daca este ușor moale la mijloc, refrigerarea îi va oferi textura ideală. Se lasă la rece peste noapte sau 5-6 ore.
  • Se face un sirop din apa cu zahăr, rom și anason și se fierb perele decojite până se înmoaie puțin.
  • Se decorează cheesecake-ul când este rece.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 939 kJ / 227 kcal

Grăsimi

  • 21,0

din care Acizi grași saturați

  • 13,7

Glucide

  • 4,0

din care Zaharuri

  • 4,0

Proteine

  • 5,5

Sare

  • 0,5

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup