Site overlay Logo

Cheesecake cu dovleac

00:45'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

  • 1 dovleac placintar mediu
  • 1 crema de branza Olympus
  • 200 g smantana fermentata cu min. 20% grasime
  • 2 oua
  • Vanilie
  • 3 linguri de zahar pudra, dupa gust
  • 1 lingura rasa de faina
  • 1/2 lingurita de ghimbir pudra (optional)
  • Un praf de sare
  • 250 g biscuiti digestivi
  • 50 g unt

Preparare

Pentru crusta de combina ntul topit cu biscuitii maruntiti si se preseaza pe baza si marginea tavii pentru cheesecake.

Se curate dovleacul, se taie in bucati mari si se coace la 180 de grade, invelt in folie de aluminiu, pana se inmoaie, apoi se da deoparte.

Intr-un bol se mixeaza crema de branza cu smantana, cu zaharul sis area, pana se omogenizeaza.

Se adauga vanilia si ouale si se mixeaza.

Dupa ce se raceste dovleacul copt, se incorporeaza in amestecul de branza, se adauga ghimbirul macinat si se omogenizeaza.

La final se adauga faina si se toarna compozitia peste crusta de biscuiti.

Se coace cheesecake-ul la 180 de grade pentru 25 de minute, apoi se lasa la racit, la temperatura camerei, dupa care se transfera in frigider pentru cateva ore sau peste noapte.

Se decoreaza rece, dupa preferinte.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 939 kJ / 227 kcal

Grăsimi

  • 21,0

din care Acizi grași saturați

  • 13,7

Glucide

  • 4,0

din care Zaharuri

  • 4,0

Proteine

  • 5,5

Sare

  • 0,5

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup