Site overlay Logo

Supă rece de castraveți cu mărar by Chef Laura Eremia

01:00'

Fel de mâncare

Supe

Complexitate

normal

Ingrediente

Se toacă mărunt toate ingredientele solide (castraveți, ceapă verde, usturoi și mărar) și se așază într-un blender.

Se adaugă smântână și iaurtul. Se toarnă Carpos Fistic și se fac piure toate mai întai la viteză mică, apoi la viteză mare până când rezultă o supă fină și aerată. Se asezonează cu sare după gust.

Se toarnă într-un bol și se decorează cu mărar proaspăt. Pentru o rețetă vegană se înlocuiesc smântâna și iaurtul cu băutură de cocos în aceeași cantitate.

Poftă bună!

Preparare

  • 300 ml Carpos Fistic
  • 500 g castraveți proaspeți
  • 60 g smântână grasă
  • 70 g iaurt gras
  • 3 fire ceapă verde
  • 4 fire de mărar
  • 3-4 caței de usturoi
  • Sare după gust

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 133 kJ/ 32 kcal

Grăsimi

  • 1,5 g

din care Acizi grași saturați

  • 0,1 g

Glucide

  • 3,2 g

din care Zaharuri

  • 2,7 g

Fibre

  • 1,8 g

Proteine

  • 0,5 g

Sare

  • 0,1 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X