Site overlay Logo

Supă rece de castravete și iaurt

20'

Fel de mâncare

Supe

Complexitate

easy

Ingrediente

2 buc iaurt cremos 5% Olympus
400 g castravete
10 g usturoi
10 ml ulei de măsline
10 ml zeamă de lămâie
120 ml apă minerală
50 g miez de nucă
câteva grame sare

Preparare

Castravetele se curăță de coajă și semințe, apoi se toacă mărunt. Usturoiul și miezul de nucă se pisează într-un mojar, apoi se adaugă puțin ulei de măsline. Într-un vas se pune amestecul de nucă, se adaugă iaurtul, castravetele tocat și apa minerală, totul se amestecă încet cu o spatulă. Se asezonează și se drege cu zeamă de lămâie. Se ține la rece până în momentul servirii, când se mai adaugă puțin ulei de măsline și miez de nucă tocat.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 333 kj/80 kcal

Grăsimi

  • 5 g

din care Acizi grași saturați

  • 3 g

Glucide

  • 4,1 g

din care Zaharuri

  • 4,1 g

Proteine

  • 4,6 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X