Site overlay Logo

Supă cremă de praz

15'

Fel de mâncare

Supe

Complexitate

easy

Ingrediente

120 g brânză feta Olympus
300 ml lapte 3,7% Olympus
1 ceapă albă
1 cartof
1 linguriță zahăr
2 tulpini praz
2 linguri ulei
1/2 legătură mărar
600 ml apă
* sare

Preparare

Curățăm, tăiem cartoful și îl punem la fiert în cei 600 ml apă.

Curățăm și tăiem ceapa și prazul, apoi le punem la călit în puțin ulei. După ce s-au înmuiat, le punem la fiert cu cartoful, sare și lingurița de zahăr. Le lăsăm să fiarbă pe foc mic 30 de minute.

Pasăm legumele împreună cu lichidul rămas de la fiert folosind un blender. Adăugăm laptele și mărarul tocat mărunt, mai adăugăm sare dupa gust și încălzim supa fără să o mai fierbem.

Servim supa cu feta mărunțită.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1143 kj/276 kcal

Grăsimi

  • 23 g

din care Acizi grași saturați

  • 16,1 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 16,5 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 273 kj/65kcal

Grăsimi

  • 3,7 g

din care Acizi grași saturați

  • 2,2 g

Glucide

  • 4,7 g

din care Zaharuri

  • 4,7 g

Proteine

  • 3,3 g

Sare

  • 0,1 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X