Site overlay Logo

Supă cremă de dovleac cu alune de pădure

60'

Fel de mâncare

Supe

Complexitate

normal

Ingrediente

• Unt 82% 50g
• Dovleac plăcintar 1,2kg
• O ceapă
• 50g caju
• 20g semințe de floarea soarelui
• 20g semințe de dovleac
• Smântână de gatit Olympus 35% 200ml
• Cremă de brânză Olympus 100g
• Nucșoară 3g
• Scorțișoară 5g
• Sare, piper
• Busuioc 10g

Preparare

• Tăiem dovleacul și ceapa cuburi, îl gătim în cuptor 40 min., la 180 de grade, umiditate 100%. Când acesta este copt, îl dam prin blender împreună cu restul ingredientelor până ce ajungem la consistența dorită.
• Tips: Putem să ne folosim de supa de legume (vegetable stock) daca ne dorim ca supa cremă să fie mai lichidă.
• La final asezonam dupa gust cu sare, piper si ornam cu frunze de busuioc.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 3051kj/742kcal

Grăsimi

  • 82 g

din care Acizi grași saturați

  • 53 g

Glucide

  • 0,1 g

din care Zaharuri

  • 0,1 g

Proteine

  • 0,9 g

Sare

  • 0,015 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 1382 kj/335 kcal

Grăsimi

  • 35 g

din care Acizi grași saturați

  • 22,7 g

Glucide

  • 3,1 g

din care Zaharuri

  • 3 g

Proteine

  • 2 g

Sare

  • 0,1 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 939 kJ / 227 kcal

Grăsimi

  • 21,0

din care Acizi grași saturați

  • 13,7

Glucide

  • 4,0

din care Zaharuri

  • 4,0

Proteine

  • 5,5

Sare

  • 0,5

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup