Supe
easy
Se taie carnea, se pune la fiert în apă cu puțină sare, se spumuiește când e cazul.
După jumătate de oră se curăță zarzavatul, se taie cubulețe și se pune la fiert împreună cu carnea. Între timp se curăță și se taie cartofii. Ei se adaugă în ciorbă doar când carnea e fiartă și se mai lasă să fiarbă împreună jumătate de oră.
Se bate oul cu smântână, sare, piper și tarhonul tocat. Când cartofii sunt fierți se dă focul mic, se toarnă încet smântână și se mai lasă pe foc doar cât să se înfierbânte.
Se poate acri după gustul fiecăruia, sau se mănâncă așa cum e, cu extra-smântână.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Fax: +40 268 510 405