Site overlay Logo

Halloumi Souvlaki

00:30'

Fel de mâncare

Halloumi

Complexitate

easy

Ingrediente

  • 250g brânză halloumi OLYMPUS
  • 30 de ciuperci mici
  • 2 pite
  • 2 linguri ulei de măsline

Preparare

  1. Tăiați tulpinile ciupercilor și ștergeți ciupercile cu o cârpă umedă.
  2. Tăiați halloumi în jumătate pe lungime și tăiați-le în cuburi de 2 cm.
  3. Încingeți tigaia la foc mediu și adăugați 1 linguriță ulei de măsline.
  4. Puneți o pită în tigaie și prăjiți ușor pe ambele părți până când devine aurie.
  5. Adăugați și cealaltă linguriță de ulei de măsline în aceeași tigaie și prăjiți ușor halloumi pe ambele părți până devine auriu.
  6. Introduceți în fiecare frigărui trei bucăți de Halloumi, alternativ cu două bucăți de ciuperci, începând și terminând cu Halloumi.

Poftă bună!

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1316 kJ / 317kcal

Grăsimi

  • 25 g

din care Acizi grași saturați

  • 17,5 g

Glucide

  • 3,0 g

din care Zaharuri

  • 2,0 g

Proteine

  • 20,0 g

Sare

  • 2,70 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup