Fel principal
easy
Punem la fiert apă cu sare, iar după ce dă în clocot adăugăm pastele pe care le vom lăsa la fiert în funcție de timpul trecut pe ambalaj.
Între timp spălăm și radem dovlecelul. Îl călim într-o tigaie cu o lingură de unt și sare, pe foc mediu. După ce s-a înmuiat și s-a evaporat apa lăsată de dovlecel, adăugăm smântâna dulce și lăsăm să fiarbă încet cam 2 minute. Apoi condimentăm după gust.
Adăugăm pastele fierbinți, scurse de apă, amestecăm bine și servim cu puțin parmezan și ulei de dovleac deasupra.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM