Site overlay Logo

Tagliatelle cu carne de curcan și sos de brânză

15'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

easy

Ingrediente

300 ml lapte de consum 3,7% Olympus
150 g telemea de capră Olympus
120 g tagliatelle Barilla
200 g piept de curcan
1 lingură pesto
1 lingură ulei
1 lingură unt
1 lingură cu vârf făină
1 nucșoară
* busuioc verde pentru ornat
* sare
* piper

Preparare

Se taie carnea de curcan cubulețe.
Se pune apa la fiert pentru paste.
Într-o tigaie pregătim sosul Bechamel (de brânză): se amestecă unt cu faină pe foc, se toarnă laptele și se amestecă continuu, se adaugă condiment după gust și la final se adaugă brânza sfărâmată.
Între timp se fierb pastele și se prăjește carnea de curcan.
Se adaugă sos pesto în sosul de brânză și se amestecă cu pastele fierte.
Se montează pe platou.

Video

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1081 kj/261 kcal

Grăsimi

  • 22 g

din care Acizi grași saturați

  • 15,4 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 15 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 273 kj/65kcal

Grăsimi

  • 3,7 g

din care Acizi grași saturați

  • 2,2 g

Glucide

  • 4,7 g

din care Zaharuri

  • 4,7 g

Proteine

  • 3,3 g

Sare

  • 0,1 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X