Fel principal
normal
Lipie:
Făina se amestecă cu puțină sare, apoi se adaugă apă treptat până obținem un aluat omogem. Aluatul se porționează, se întinde și se prăjește într-o tigaie cu puțin ulei.
Pui:
Puiul se porționează. Ghimbirul se curăță și se toacă, la fel și usturoiul. Într-o tigaie se pun la călit legumele, pieptul de pui și restul mirodeniilor. La urmă se adaugă laptele de cocos.
În momentul servirii lipia se unge cu sosul de iaurt, se adaugă salata verde și puiul prăjit.
Dressingul:
Ceapa, menta și castravetele se taie mărunt și se amestecă cu iaurtul, se adaugă piper și sare.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM