Fel principal
easy
Punem la fiert ouăle de prepeliță.
Tăiem cubulețe ardeii și castraveții.
Tăiem fâșii feniculul.
Amestecăm iaurtul cu ulei de măsline, castravete și sare.
Curățăm ouăle de prepeliță și le tăiem în două.
Punem pe fiecare felie de somon aprox. o lingură de iaurt și împăturim.
Punem pe farfurii salata, feniculul și o parte din ardei. Așezăm somonul peste salată.
Peste somon punem o linguriță de iaurt și fixăm o jumătate de ou de prepeliță.
Se ornează.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM