Site overlay Logo

Salată verde cu somon afumat umplut cu cremă de iaurt

15'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

easy

Ingrediente

150 g iaurt cu specific grecesc 10% Olympus
200 g somon afumat/marinat
100 g salată verde amestec
4 ouă de prepeliță
1 castravete
1 ardei gras roșu
1 lămâie
1 fenicul
2 linguri zeamă de portocale
3 linguri ulei de măsline

Preparare

Punem la fiert ouăle de prepeliță.
Tăiem cubulețe ardeii și castraveții.
Tăiem fâșii feniculul.
Amestecăm iaurtul cu ulei de măsline, castravete și sare.
Curățăm ouăle de prepeliță și le tăiem în două.
Punem pe fiecare felie de somon aprox. o lingură de iaurt și împăturim.
Punem pe farfurii salata, feniculul și o parte din ardei. Așezăm somonul peste salată.
Peste somon punem o linguriță de iaurt și fixăm o jumătate de ou de prepeliță.
Se ornează.

Video

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 523 kj/126 kcal

Grăsimi

  • 10 g

din care Acizi grași saturați

  • 6 g

Glucide

  • 3,5 g

din care Zaharuri

  • 3,5 g

Proteine

  • 5,5 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X