Site overlay Logo

Risotto cu hribi și Carpos Migdale by chef Laura Eremia

01:30'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

normal

Ingrediente

  • 70 g ceapă
  • 50 g unt
  • 150 g orez pentru risotto
  • 100 g ciuperci de pădure (sau orice tip de ciuperci pe care le aveți la îndemână)
  • 200 ml Carpos Migdale
  • Sare

Preparare

Se călesc ciupercile și ceapă în unt, apoi se adaugă orezul și se amestecă până începe să capete puțînă culoare. Se toarnă peste orez 200 ml de Carpos Migdale și se omogenizează ușor. Se gătește până fierbe orezul și devine cremos.

Se asezonează cu sare după gust. Poftă buna!

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 123,4 kj/29,5 kcal

Grăsimi

  • 1,5 g

din care Acizi grași saturați

  • 0,1 g

Glucide

  • 2,8 g

din care Zaharuri

  • 2,8 g

Proteine

  • 0,7 g

Sare

  • 0,1 g

Fibre

  • 1 g

Vitamina D

  • 0,75 µg

Vitamina E

  • 1,8 mg

Riboflavină

  • 0,21 mg

Vitamina B12

  • 0,38 µg

Calciu

  • 120 mg

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup