Site overlay Logo

Pulpe de pui cu sos de mărar

15'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

easy

Ingrediente

200 ml lapte 3.7% Olympus
2 linguri de smântână Olympus 20% 
1 lingură unt 82% Olympus
500 g pulpe de pui dezosate
1 legatură mare de mărar
1 lingură făină
1 linguriță ulei
* sare

Preparare

Condimentăm pulpele și le punem la prăjit cu foarte puțin ulei, pe foc mic. Separat punem untul la topit, și când s-a topit îl frecăm cu făina.

Turnăm laptele și amestecăm bine. Lăsăm să dea în clocot, cu atenție însă – focul trebuie să fie mediu, iar laptele trebuie supravegheat pentru a nu da în foc.

După ce a fiert 3-4 minute, timp în care amestecăm, adăugăm smântâna, mărarul tăiat mărunt și sare și mai lăsăm pe foc doar cât să se încingă. După ce pulpele s-au prăjit bine pe ambele părți și s-au pătruns turnăm sosul peste ele, mai dăm într-un clocot și sunt gata de servit.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 3051kj/742kcal

Grăsimi

  • 82 g

din care Acizi grași saturați

  • 53 g

Glucide

  • 0,1 g

din care Zaharuri

  • 0,1 g

Proteine

  • 0,9 g

Sare

  • 0,015 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 273 kj/65kcal

Grăsimi

  • 3,7 g

din care Acizi grași saturați

  • 2,2 g

Glucide

  • 4,7 g

din care Zaharuri

  • 4,7 g

Proteine

  • 3,3 g

Sare

  • 0,1 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 832 kj/202kcal

Grăsimi

  • 20 g

din care Acizi grași saturați

  • 12 g

Glucide

  • 2,5 g

din care Zaharuri

  • 2,5 g

Proteine

  • 2,9 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X