Fel principal
easy
Condimentăm pulpele și le punem la prăjit cu foarte puțin ulei, pe foc mic. Separat punem untul la topit, și când s-a topit îl frecăm cu făina.
Turnăm laptele și amestecăm bine. Lăsăm să dea în clocot, cu atenție însă – focul trebuie să fie mediu, iar laptele trebuie supravegheat pentru a nu da în foc.
După ce a fiert 3-4 minute, timp în care amestecăm, adăugăm smântâna, mărarul tăiat mărunt și sare și mai lăsăm pe foc doar cât să se încingă. După ce pulpele s-au prăjit bine pe ambele părți și s-au pătruns turnăm sosul peste ele, mai dăm într-un clocot și sunt gata de servit.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM