Site overlay Logo

Pui crocant și aromat

15'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

easy

Ingrediente

1 iaurt cu specific grecesc 2% 150 g Olympus
3 linguri smântână 20% Olympus 
350 g piept de pui
50 g fulgi de porumb
50 g pesmet
1 lingură ketchup (preferabil de casă)
2 linguri ulei
4 căței usturoi
* sare
* piper
* boia
* busuioc uscat
 

Preparare

Zdrobim 2 căței de usturoi și îi amestecăm bine cu iautul, sare, piper, boia, busuioc și puțin ulei de măsline. Tăiem carnea de pui fâșii de grosimea unui deget, o punem în iaurt, amestecăm bine și lăsăm la frigider pentru 30 de minute.

Zdrobim cu mâna fulgii de porumb și îi amestecăm cu pesmetul și puțină sare. Pregătim o tavă de cuptor cu hârtie de copt pe care o ungem cu puțin ulei. Fiecare fâșie de pui, cu iaurtul condimentat pe ea, o trecem prin fulgii de porumb pe toate părțile, presând bine.

Așezăm șnițelele în tavă și dăm la cuptorul încins la 190 de grade pentru aproximativ 20-25 de minute.

Zdrobim usturoiul rămas cu puțină sare, boia și busuioc, adăugăm smântână și ketchup, amestecăm și servim cu puiul nostru crocant.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 832 kj/202kcal

Grăsimi

  • 20 g

din care Acizi grași saturați

  • 12 g

Glucide

  • 2,5 g

din care Zaharuri

  • 2,5 g

Proteine

  • 2,9 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 275 kj/65 kcal

Grăsimi

  • 2 g

din care Acizi grași saturați

  • 1,2 g

din care Zaharuri

  • 3,8 g

Glucide

  • 3,8 g

Proteine

  • 8 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X