Fel principal
easy
Zdrobim 2 căței de usturoi și îi amestecăm bine cu iautul, sare, piper, boia, busuioc și puțin ulei de măsline. Tăiem carnea de pui fâșii de grosimea unui deget, o punem în iaurt, amestecăm bine și lăsăm la frigider pentru 30 de minute.
Zdrobim cu mâna fulgii de porumb și îi amestecăm cu pesmetul și puțină sare. Pregătim o tavă de cuptor cu hârtie de copt pe care o ungem cu puțin ulei. Fiecare fâșie de pui, cu iaurtul condimentat pe ea, o trecem prin fulgii de porumb pe toate părțile, presând bine.
Așezăm șnițelele în tavă și dăm la cuptorul încins la 190 de grade pentru aproximativ 20-25 de minute.
Zdrobim usturoiul rămas cu puțină sare, boia și busuioc, adăugăm smântână și ketchup, amestecăm și servim cu puiul nostru crocant.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
din care Zaharuri
Glucide
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Fax: +40 268 510 405