Site overlay Logo

Pui coquelet cu piure cremos de mazăre

60'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

normal

Ingrediente

• Pui coquelet 2 buc
• Ouă 4 buc
• Fulgi de porumb 500g
• Ulei de floarea-soarelui 1l
• Mazăre 600g
• Ceapă 1buc
• Morcovi 2buc
• Ulei de masline 500ml
• Salată 1buc
• Făină 50g
• Smântână 20% grăsime Olympus 100ml
• Unt 82% grasime Olympus 50g
• Lămâie 1buc
• Pătrunjel 5g

Preparare

• Puiul se tranșează în două bucăți (pe jumătate), după care se fierbe într-o supa cu legume (morcov, salată, ceapă) cca. 30min, apoi se lasă la răcit. În continuare se paneteaza (faină, ouă, fulgi de porumb) și se prăjește in baie de ulei pana devine rumen și crocant.
• Mazărea se fierbe și blendează împreună cu ceapa, smântana, untul topit și uleiul de măsline, până compozitia devine cea de piure.
• Din pătrunjel și ulei de măsline se face un ulei aromatizat (verde) în care putem adăuga zeamă de lămâie (în funcție de gust).

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 3051kj/742kcal

Grăsimi

  • 82 g

din care Acizi grași saturați

  • 53 g

Glucide

  • 0,1 g

din care Zaharuri

  • 0,1 g

Proteine

  • 0,9 g

Sare

  • 0,015 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 832 kj/202kcal

Grăsimi

  • 20 g

din care Acizi grași saturați

  • 12 g

Glucide

  • 2,5 g

din care Zaharuri

  • 2,5 g

Proteine

  • 2,9 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup