Fel principal
easy
Desfacem cu un cuțit pieptul de pui, îl acoperim cu folie de plastic (ca să nu sară) și îl batem cu ciocanul de șnițele până ajunge de 5-6 mm. Punem piper și oregano (nu are nevoie de sare pentru că feta este sărată). Așezăm o bucată de ardei copt, o bucată frumoasă de feta, sparanghelul și încă o felie de ardei copt, apoi strângem carnea ca pe un plic, acoperind bine umplutura. Răsucim și așezăm cu închiderea “portofelului” în jos.
Procedăm la fel cu a doua bucată de carne.
Amestecăm puțin ulei cu un strop de sare și cu boia și ungem portofelele. Le băgăm în cuptorul încins la 200 de grade pentru 20 de minute. Înainte de servire tăiem portofelul pe diagonală și îl așezăm ca să se vadă frumos umplutura.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM