Site overlay Logo

Portofel de pui cu feta, sparanghel și ardei copt

15'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

easy

Ingrediente

200 g brânză feta Olympus
2 jumătăți mici de piept de pui
1 vârf linguriță boia dulce
2 ardei copți roșii
2 lingurițe ulei
4 fire sparanghel
* oregano
* sare
* piper

Preparare

Desfacem cu un cuțit pieptul de pui, îl acoperim cu folie de plastic (ca să nu sară) și îl batem cu ciocanul de șnițele până ajunge de 5-6 mm. Punem piper și oregano (nu are nevoie de sare pentru că feta este sărată). Așezăm o bucată de ardei copt, o bucată frumoasă de feta, sparanghelul și încă o felie de ardei copt, apoi strângem carnea ca pe un plic, acoperind bine umplutura. Răsucim și așezăm cu închiderea “portofelului” în jos.

Procedăm la fel cu a doua bucată de carne.

Amestecăm puțin ulei cu un strop de sare și cu boia și ungem portofelele. Le băgăm în cuptorul încins la 200 de grade pentru 20 de minute. Înainte de servire tăiem portofelul pe diagonală și îl așezăm ca să se vadă frumos umplutura.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1143 kj/276 kcal

Grăsimi

  • 23 g

din care Acizi grași saturați

  • 16,1 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 16,5 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X