Site overlay Logo

Piept de pui cu sos dulce acrișor

20'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

easy

Ingrediente

20 g unt vacă BIO 82% Olympus
50 ml suc de portocale Olympus
200 g piept de pui
10 ml oțet de miere
10 ml ulei de măsline
20 g faină albă
50 g orez basmatic
2 g sare, piper

Preparare

Orezul se fierbe al dente. Puiul se prăjește pe grătar cu puțin ulei de măsline, sare și piper. Untul se topește într-o tigaie, se adaugă făina și se rumenește puțin, apoi se stinge cu sucul natural și oțetul de miere, iar după caz se mai adaugă zahăr. În momentul servirii se pune orezul în farfurie, pieptul de pui peste și la urmă se stropește cu sucul de portocale.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 3051kJ/742kcal

Grăsimi

  • 82 g

din care Acizi grași saturați

  • 53 g

Glucide

  • 0,1 g

din care Zaharuri

  • 0,1 g

Proteine

  • 0,9 g

Sare

  • 0 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 188 kj/45 kcal

Grăsimi

  • 0,1 g

din care Acizi grași saturați

  • 0 g

Glucide

  • 10,4 g

din care Zaharuri

  • 9,9 g

Proteine

  • 0,6 g

Sare

  • 0 g

Vitamina C

  • 34 mg

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X