Fel principal
easy
Orezul se fierbe al dente. Puiul se prăjește pe grătar cu puțin ulei de măsline, sare și piper. Untul se topește într-o tigaie, se adaugă făina și se rumenește puțin, apoi se stinge cu sucul natural și oțetul de miere, iar după caz se mai adaugă zahăr. În momentul servirii se pune orezul în farfurie, pieptul de pui peste și la urmă se stropește cu sucul de portocale.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Vitamina C
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Fax: +40 268 510 405