Site overlay Logo

Peste Saganaki

'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

normal

Ingrediente

  • Dorada rosie -2 buc calibru 400/600
  • Sos de rosii Mutti-1 kg
  • Branza feta Olympus-200 g
  • Ceapa alba-2 buc
  • Telina apio-1 buc
  • Usturoi-5 catei de usturoi
  • Busuioc proaspat-o caserola de 25 g
  • Sare-10 g
  • Zahar-5 g
  • Icre de somon -1 borcanel mic
  • Microplante-2 caserole mici
  • Patrunjel-1 legatura

Preparare

Realizam un sos de rosii din ceapa alba,telina apio,usturoi,busuioc si patrunjel,pe care il dam la fiert timp de 15-20 de minute. Dupa ce avem sosul filetam pestele,pe care il curatam de solzi,tesut nedorit si oasele ramase pe file.

Prajim pestele pe o parte si pe cealalta,adaugam sos de rosii intr-un vas de yena,adaugam branza feta rasa si punem la cuptor la 180 de grade timp de 12 minute.Decoram cu icre de peste si microplante.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1143 kj/276 kcal

Grăsimi

  • 23 g

din care Acizi grași saturați

  • 16,1 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 16,5 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup