Fel principal
normal
Ingrediente pentru 4 porții:
Punem paștele la fiert în apă cu sare, pentru aproximativ 8 minute. În timp ce paștele se fierb, tăiem ceapa verde mărunt și o tragem la tigaie (în puțînă apă sau ulei de măsline extravirgin, după preferințe). Adaugăm vinetele, ciupercile tăiate bucăți și ardeiul. Le lăsăm puțîn la rumenit, după care adaugăm roșiile cherry tăiate în 4.
Când legumele sunt gătite, însă încă crocante, se adaugă băutură vegetală Carpos cu nuci și se amestecă atent pentru câteva minute. Se adaugă paștele fierte și se mai lasă pe foc 3-4 minute.
Asezonăm cu sare, piper, sumac sau chilli (pentru cei cărora le plac paștele picante) și coriandru verde (sau pătrunjel românesc).
Poftă bună!
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
din care acizi grași mononesaturați
din care acizi grași polinesaturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Fibre
acid alpha-linolenic
Calciu
Vitamina B12
Riboflavină
Vitamina E
Vitamina D
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Fax: +40 268 510 405