Site overlay Logo

Paste cu sos de hribi și smântână

30'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

easy

Ingrediente

60 g smântână 20% Olympus
100 g hribi
100 g penne
20 ml vin alb
5 g usturoi
50 g ceapă
câteva grame parmezan
câteva grame pătrunjel

Preparare

Pastele se fierb cca. 10 minute sau până sunt al dente. Într-o tigaie de teflon se călesc într-o lingură de ulei ceapa, usturoiul și ciupercile. Totul se sotează cca. 3 minute iar mai apoi se stinge cu puțin vin alb și se mai lasă la scăzut 2 minute. Odată timpul trecut, peste ciuperci se mai adaugă un polonic de apă sau zeamă de pui (după caz) și se lasă la fiert cca. 5 minute sau până cand zeama a scăzut aproape în totalitate. La urmă se adaugă smântână și se toarnă sosul peste paste. În momentul servirii se adaugă parmezan și pătrunjel proaspăt tocat.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 832 kj/202kcal

Grăsimi

  • 20 g

din care Acizi grași saturați

  • 12 g

Glucide

  • 2,5 g

din care Zaharuri

  • 2,5 g

Proteine

  • 2,9 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X