Fel principal
easy
Pastele se fierb cca. 10 minute sau până sunt al dente. Într-o tigaie de teflon se călesc într-o lingură de ulei ceapa, usturoiul și ciupercile. Totul se sotează cca. 3 minute iar mai apoi se stinge cu puțin vin alb și se mai lasă la scăzut 2 minute. Odată timpul trecut, peste ciuperci se mai adaugă un polonic de apă sau zeamă de pui (după caz) și se lasă la fiert cca. 5 minute sau până cand zeama a scăzut aproape în totalitate. La urmă se adaugă smântână și se toarnă sosul peste paste. În momentul servirii se adaugă parmezan și pătrunjel proaspăt tocat.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM