Site overlay Logo

Paste cu feta, roșii uscate și oregano

20'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

easy

Ingrediente

50 g feta Olympus
10 g capere
100 g paste penne
2 g oregano
20 g roșii uscate
50 g măsline
10 ml ulei de măsline

Preparare

Pastele se fierb al dente. Roșiile uscate se taie în fâșii, măslinele se curăță de sâmburi și feta se taie în cuburi. Când pastele s-au fiert se scurg și se pun într-o farfurie adâncă, apoi se adaugă feta, roșiile, măslinele, caperele, se presară oregano și la urmă se stropește cu puțin ulei de măsline.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1143 kj/276 kcal

Grăsimi

  • 23 g

din care Acizi grași saturați

  • 16,1 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 16,5 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X