Fel principal
normal
Pieptul de pui se taie cubulețe. Legumele se curăță și se taie cuburi, apoi se pun la călit într-o cratiță cu puțin ulei. Când ceapa devine translucidă se adaugă pieptul de pui și totul se gătește cca. 5 minute. Când puiul s-a rumenit, se adaugă făina și se prăjește puțin, apoi se stinge cu lapte și se lasă pe foc până se îngroașă sosul. Se asezonează și se adaugă pătrunjelul verde tocat. Într-o altă cratiță se pune apă la fiert cu puțină sare și unt, iar când începe să clocotească, se presară făina de mălai și se fierbe cca. 10 minute.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Fax: +40 268 510 405