Fel principal
easy
Zdrobim bine usturoiul cu puțină sare, amestecăm cu iaurtul grecesc și întindem pe farfurii.
Punem o crăticioară cu apă la fiert, adăugăm oțetul, iar când apa fierbe dăm focul mic și amestecăm cu o lingură astfel încât să se formeze un vârtej. Spargem un ou și îi dăm drumul încet în vârtej. Când albușul începe să se închege reluăm aceeași procedură pentru al doilea ou. Le lăsăm în apa care trebuie să mai fiarbă doar foarte încet, pentru 2-3 minute, astfel încât să obținem un gălbenuș moale. Scoatem ouăle cu o paletă, le scurgem bine și le punem peste iaurt.
Topim repede untul într-o crăticioară, adăugăm boiaua și frunzele de salvie zdrobite și turnăm imediat peste ouă. Servim cu pâine prăjită.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM