Site overlay Logo

Omletă la cuptor cu dovlecei și telemea

15'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

easy

Ingrediente

150 g telemea de capră Olympus
4 ouă
250 g dovlecei
2 linguri ulei de măsline
5 frunze de busuioc verde
3-4 frunze mentă proaspătă
* sare
 

Preparare

Se spală dovleceii, îi tăiem pe lungime, le scoatem semințele și îi tăiem în cubulețe cu latura de aproximativ 5 mm.

Încingem o lingură de ulei într-o tigaie și gătim dovleceii pe foc mediu spre mare pentru 2-3 minute. La final le adăugăm puțină sare.

Tocăm menta și busuiocul. Batem ouăle cu verdeața, amestecăm cu brânza tăiată cubulețe și dovleceii.

Ungem cu puțin ulei niște forme de brioșe, împărțim compoziția cât să avem de 2 degete în fiecare formă și băgăm la cuptorul încins la 180 de grade până când omleta începe să se rumenească ușor deasupra.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1081 kj/261 kcal

Grăsimi

  • 22 g

din care Acizi grași saturați

  • 15,4 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 15 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X