Fel principal
easy
Amestecăm sare râșnită mare, piper, oregano și rozmarin și le întindem pe un tocător.
Tăvălim mușchiulețul prin condimente până se prind pe toate părțile.
Într-o tigaie ce poate fi pusă și la cuptor, încingem o lingură de ulei și prăjim mușchiulețul câte un minut pe fiecare parte, doar cât să "îi dăm față". Băgăm tigaia în cuptorul încins la 190 de grade pentru 25 de minute.
Pentru sos radem telemeaua și o punem împreună cu smântâna de gătit pe foc mic, amestecând din când în când. Trebuie să fiarbă și să se lege. La final adăugăm tarhon tocat mărunt sau alte ierburi aromatice, după gust.
Între timp tăiem ceapa verde și usturoiul și le călim cu unt. Spanacul spălat și curățat se pune în tigaie și se sotează doar cât să se înmoaie (cam 1-2 minute).
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM