Site overlay Logo

Mușchiuleț de porc în crustă de ierburi

15'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

easy

Ingrediente

100 g telemea de vacă Olympus
200 g smântână 20% Olympus
250 g spanac proaspăt
1 lingură unt 82% Olympus
1 mușchiuleț de porc
1 lingură ulei
1 cățel usturoi
2 cepe verzi
* putin tarhon proaspăt
* sare
* piper
* oregano
* rozmarin

Preparare

Amestecăm sare râșnită mare, piper, oregano și rozmarin și le întindem pe un tocător.

Tăvălim mușchiulețul prin condimente până se prind pe toate părțile.

Într-o tigaie ce poate fi pusă și la cuptor, încingem o lingură de ulei și prăjim mușchiulețul câte un minut pe fiecare parte, doar cât să "îi dăm față". Băgăm tigaia în cuptorul încins la 190 de grade pentru 25 de minute.

Pentru sos radem telemeaua și o punem împreună cu smântâna de gătit pe foc mic, amestecând din când în când. Trebuie să fiarbă și să se lege. La final adăugăm tarhon tocat mărunt sau alte ierburi aromatice, după gust.

Între timp tăiem ceapa verde și usturoiul și le călim cu unt. Spanacul spălat și curățat se pune în tigaie și se sotează doar cât să se înmoaie (cam 1-2 minute).

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 2434 KJ/ 592 Kcal

Grăsimi

  • 65 g

din care Acizi grași saturați

  • 43,8 g

Glucide

  • 1,7 g

din care Zaharuri

  • 1,6 g

Proteine

  • <0,5 g

Sare

  • 0,03 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 832 kj/202kcal

Grăsimi

  • 20 g

din care Acizi grași saturați

  • 12 g

Glucide

  • 2,5 g

din care Zaharuri

  • 2,5 g

Proteine

  • 2,9 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 1081 kj/261 kcal

Grăsimi

  • 22 g

din care Acizi grași saturați

  • 15,4 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 15 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup