Site overlay Logo

Moussaka

45'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

normal

Ingrediente

100 g telemea de oaie Olympus
200 g carne de porc
200 g vinete
400 g cartofi
2 g sare
20 g ceapă roșie
20 ml ulei de măsline
5 g usturoi
1 g piper

Preparare

Într-o tigaie se călesc carnea tocată cu usturoiul și ceapa tăiată mărunt. Cartofii se fierb. Vinetele se taie felii și se rumenesc în puțin ulei de măsline. Într-un vas termorezistent se așază pe straturi cartofii, carnea tocată, brânza de oaie și vinetele, apoi se dă la cuptor cca. 20 minute la 175 de grade.

Video

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1081 kj/261 kcal

Grăsimi

  • 22 g

din care Acizi grași saturați

  • 15,4 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 15 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X