Site overlay Logo

Millefeuille de cartofi cu telemea și carne

70'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

easy

Ingrediente

1 kg telemea de oaie Olympus
1 kg carne tocată de vită
100 ml ulei de măsline
100 ml vin alb
2 kg cartofi
20 g oregano
30 g usturoi
300 g ceapă
500 g roșii

Preparare

Cartofii se curăță iar mai apoi se feliază foarte subțire cu ajutorul unui robot de legume. Ceapa și usturoiul se toacă mărunt și se călesc în puțin ulei de măsline, apoi se adaugă carnea tocată și vinul alb. Carnea se prăjește până se rumenește. Într-o tavă termorezistentă se așază materiile prime în straturi începând cu feliile de cartofi, apoi se pun feliile de roșii, apoi carnea, oregano-ul și la urmă telemeaua de oaie răzuită. Procedeul se repetă până se epuizează materia primă. Tava se dă la cuptor cca. 30 de minute la 165 de grade.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1081 kj/261 kcal

Grăsimi

  • 22 g

din care Acizi grași saturați

  • 15,4 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 15 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X