Fel principal
easy
Cartofii se curăță iar mai apoi se feliază foarte subțire cu ajutorul unui robot de legume. Ceapa și usturoiul se toacă mărunt și se călesc în puțin ulei de măsline, apoi se adaugă carnea tocată și vinul alb. Carnea se prăjește până se rumenește. Într-o tavă termorezistentă se așază materiile prime în straturi începând cu feliile de cartofi, apoi se pun feliile de roșii, apoi carnea, oregano-ul și la urmă telemeaua de oaie răzuită. Procedeul se repetă până se epuizează materia primă. Tava se dă la cuptor cca. 30 de minute la 165 de grade.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM