Site overlay Logo

Mâncărică ardelenească de fasole verde cu smântână

15'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

easy

Ingrediente

300 g smântână lichidă 35% Olympus
1 lingură unt 82% Olympus
200 g bacon
1 kg fasole verde
1 ceapă
1 legătură mărar
1 legătură pătrunjel
1 lingură făină
1 linguriță zahăr
* sare

Preparare

Se fierbe fasolea în apă cu sare și o linguriță de zahăr cam 20-30 de minute. Se taie mărunt ceapa și baconul, se călesc pe foc mic în unt, se pune peste ele făină, se amestecă și se adaugă smântâna și verdeața tocată.

Amestecăm bine totul, adăugăm și fasolea fiartă și scursă bine de apă, apoi băgăm în cuptorul încins la 190 de grade până mai scade și se rumenește un pic deasupra.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 3051kj/742kcal

Grăsimi

  • 82 g

din care Acizi grași saturați

  • 53 g

Glucide

  • 0,1 g

din care Zaharuri

  • 0,1 g

Proteine

  • 0,9 g

Sare

  • 0,015 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 1382 kj/335 kcal

Grăsimi

  • 35 g

din care Acizi grași saturați

  • 22,7 g

Glucide

  • 3,1 g

din care Zaharuri

  • 3 g

Proteine

  • 2 g

Sare

  • 0,1 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X