Fel principal
easy
Verificăm fileurile de păstrăv și dacă este nevoie scoatem oasele cu o pensetă. Dacă doriți puteți îndepărta și pielea.
Condimentăm cu sare, piper și frunzulițe de tarhon. Rulăm, fixăm cu scobitori și punem la copt în cuptorul încins la 190 de grade pentru 25-30 de minute.
Între timp punem apa la fiert împreună cu laptele și sare. Când încep să fiarbă ușor adăugăm mălaiul și amestecăm bine cu un tel. Punem un capac, dăm focul cât mai mic și lăsăm să fiarbă încet cam un sfert de oră, amestecând din când în când.
La final trebuie să avem o mămăligă foarte cremoasă.
După un sfert de oră adăugăm untul și telemeaua rasă și mai ținem pe foc 5 minute, amestecând mereu cu telul.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM