Site overlay Logo

Lasagna fară lactate by Chef Laura Eremia

60'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

normal

Ingrediente

Pastele de lasagna se pun la fiert în apa clocotită timp de 3 minute. Se scot pe un platou până când restul este gata.

Carnea tocată se călește în ulei de măsline împreună cu legumele preferate (ciuperci tocate mărunt, morcovi, ceapă, dovlecei). Imediat ce legumele sunt gătite, se adaugă sosul de roșii, sare și piper și se mai lasă la gătit aprox 10 minute.

Vânata se taie felii subțiri care se prăjesc pe tigaia grill sau pe grătar.

Tofu se mărunțește și se omogenizează cu Carpos Migdale până se formează o pastă.

Se montează foile de lasagna pe fundul unei tăvi, apoi se adaugă compoziția cu carne tocată. Se asază feliile de vânată, apoi pasta de tofu. Se dă la cuptor pentru 15 minute la 170 grade (sau până se rumenește). Se servește și cald și rece, după preferințe.

Poftă și bucurie!

Preparare

  • 500 g carne tocată
  • 300 g tofu natur
  • 50 ml ulei de măsline
  • Carpos Migdale
  • 200 ml suc de roșii
  • 1 vânata mare
  • 5-6 foi pentru lasagna
  • Legume, după preferințe
  • Sare, piper alb

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 123,4 kj/29,5 kcal

Grăsimi

  • 1,5 g

din care Acizi grași saturați

  • 0,1 g

Glucide

  • 2,8 g

din care Zaharuri

  • 2,8 g

Proteine

  • 0,7 g

Sare

  • 0,1 g

Fibre

  • 1 g

Vitamina D

  • 0,75 µg

Vitamina E

  • 1,8 mg

Riboflavină

  • 0,21 mg

Vitamina B12

  • 0,38 µg

Calciu

  • 120 mg

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup