Site overlay Logo

Lasagna cu spanac

60'

Fel de mâncare

Fel principal

Complexitate

normal

Ingrediente

150 ml lapte consum 3,7% Olympus
30 g unt 82% Olympus
200 g spanac
100 g faină
150 g foi de lasagna
1 ou
2 g nucșoară
2 g sare, piper
30 ml ulei de floarea soarelui
5 g usturoi

Preparare

Din jumătatea cantității de lapte, ouă și făină se face o cocă de lasagna. Spanacul și usturoiul se călesc în puțin ulei, apoi se adaugă puțină făină și se prăjește cca. 2 minute, se stinge cu lapte, se asezonează și se adaugă nucșoara proaspăt rasă. Se lasă la foc cca. 10 minute. Foile de lasagna se umplu cu compoziția de spanac și se pun într-o tavă termorezistentă, se dau la cuptor cca. 10 minute, iar după caz se poate adauga smântână.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 3051kj/742kcal

Grăsimi

  • 82 g

din care Acizi grași saturați

  • 53 g

Glucide

  • 0,1 g

din care Zaharuri

  • 0,1 g

Proteine

  • 0,9 g

Sare

  • 0,015 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Packshot image

Valoare energetică

  • 273 kj/65kcal

Grăsimi

  • 3,7 g

din care Acizi grași saturați

  • 2,2 g

Glucide

  • 4,7 g

din care Zaharuri

  • 4,7 g

Proteine

  • 3,3 g

Sare

  • 0,1 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Noutăți prin E-mail

Ia-ți doza săptămânală de noutăți despre lactate

Înregistrează-te pentru a primi știri, rețete și invitații de la Olympus.

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Fax: +40 268 510 405

X

X