Fel principal
normal
Din jumătatea cantității de lapte, ouă și făină se face o cocă de lasagna. Spanacul și usturoiul se călesc în puțin ulei, apoi se adaugă puțină făină și se prăjește cca. 2 minute, se stinge cu lapte, se asezonează și se adaugă nucșoara proaspăt rasă. Se lasă la foc cca. 10 minute. Foile de lasagna se umplu cu compoziția de spanac și se pun într-o tavă termorezistentă, se dau la cuptor cca. 10 minute, iar după caz se poate adauga smântână.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM